fbpx
Skip to main content
Stolte mennesker

Til daglig er 125 mennesker i jobb gjennom Jobbintro, ute i en bedrift eller i en av våre avdelinger.
I løpet av et år har vi kontakt med mange som har kommet i en omstillingsfase. Noen trenger bare en kort karriereveiledning for å komme seg videre. Andre har behov for oppfølging og veiledning over litt tid, påfyll av kunnskap eller andre tiltak for å oppnå en tilfredsstillende hverdag.

Jobbintro samarbeider tett med NAV, som er vår hovedoppdragsgiver, og vi er en aktiv rekrutteringspartner for næringslivet i Horten og omegn.

Etablert i 2005

Jobbintro AS ble etablert i 2005, etter en fusjon mellom Bedriftenes Samarbeidspartner og ASVO Borre AS. Bedriften er heleid av Horten kommune. Vi er lokalisert sentralt i Horten.

Vi er 24 erfarne og kompetente medarbeidere, som har ansvar for oppfølging og tilrettelegging for hver enkelt person. Vi setter inn store ressurser i dette arbeidet, og resultatet blir et helhetlig og målrettet tilbud til beste for både jobbsøker og potensielle arbeidsgivere.

På huset har vi også avdelinger for arbeidstakere med spesielle behov. Her produseres og leveres varer og tjenester til bedrifter og privatpersoner.

Jobbintro er medlem av bransjeforeningen Arbeid og Inkludering i NHO Service.

Authentic Tradition

FØLG OSS

KONTAKT

JOBBINTRO AS
Johan Solliesgt. 13 | 3188 Horten
Tlf.: 33 08 36 00 
firmapost@jobbintro.no
Org. nr.: 954624145

Levert av Ascentia AS