fbpx
Skip to main content

Personvernerklæring

Personvernerklæring Jobbintro AS
Ansvarlig redaktør har det daglige ansvaret for Jobbintros nettbaserte behandling av personopplysninger på www.jobbintro.no. Det er frivillig for besøkende til nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med eksempelvis mottak av nyhetsbrev og linker til sosiale medier. Behandlingsgrunnlaget er samtykket fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. IT-System er Jobbintros databehandler, og er leverandører av utviklings-, drifts- og vedlikeholdstjenester for nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet lagres på egne servere som driftes av IT-Systemer. Det er kun Jobbintro og IT-Systemer som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Jobbintro og IT-Systemer regulerer hvilken informasjon leverandørene har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Webanalyse
Jobbintro samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på jobbintro.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som skal brukes for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler
Noen tjenester er avhengig av at det benyttes en nettleser som kan håndtere informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små filer som lagres på den besøkendes datamaskin, slik at tjenesten for brukertilpasning av nettsiden skal fungere. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for brukerne av nettsiden, og gjør at Jobbintro kan tilby en tjeneste som fungerer best mulig. Bruk av informasjonskapsler kan slås av og på i de fleste nettlesere via egne menyvalg.

Søk
Jobbintro lagrer informasjon om hvilke søkeord de besøkende til nettsiden benytter. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i en egen database, og opplysningene blir bare lagret i aggregert form. Det er bare søkeord som lagres og disse kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne av nettsiden.

Dele- og tipstjenesten
Jobbintros delingstjeneste kan brukes for å videresende tips eller dele artikler fra nettsiden. Opplysninger om deling, som for eksempel e-postadresse, logges ikke. Hvordan nettsamfunnet det deles til håndterer dataene videre reguleres av avtalen mellom brukeren og nettsamfunnet.

Personvernombud
Jobbintro har eget personvernombud. Personvernombudet i Jobbintro kjenner virksomheten, hvilke formål som ligger til grunn for behandlingen av personopplysninger, hvilke fremgangsmetoder som benyttes og hvilke behandlingssystemer som er innført. Personvernombudet i Jobbintro skal raskt og presist håndtere spørsmål og problemstillinger som oppstår. Spørsmål knyttet til bruk av personopplysninger på jobbintro.no kan rettes til personvernombud Mia Røgeberg: mia.rogeberg@jobbintro.no eller konstituert daglig leder Liss Wrennmark: liss.wrennmark@jobbintro.no

Ref.: Denne personvernerklæringen for nettstedet www.jobbintro.no er basert på personvernerklæringer hos datatilsynet.no og nav.no

FØLG OSS

KONTAKT

JOBBINTRO AS
Johan Solliesgt. 13 | 3188 Horten
Tlf.: 33 08 36 00 
firmapost@jobbintro.no
Org. nr.: 954624145

Levert av Ascentia AS